20-04

Vacature Junior/Medior Full Stack Developer

Bumbal is een jong, snelgroeiend bedrijf, dat innovatieve transportoplossingen ontwikkelt voor MKB verladers, dienstverleners met een beperkt aantal eigen voertuigen of een aantal buitendienst medewerkers. Wij maken transport simpel! Bij Bumbal staan werkplezier en elke week slimme dingen maken hoog in het vaandel. Onze ambitie is om het eerste en beste ‘doe-het-zelf-transport software systeem’ aan te bieden en zo de grootste partij in deze onontgonnen markt te worden. Het platform waarop we onze klanten bedienen is volledig zelf gebouwd in (OO) PHP (ZF2) / MySQL / HTML.
Bumbal groeit. Het aantal klanten neemt flink toe en we werken hard aan het verder ontwikkelen van ons systeem. Als versterking van ons IT team zijn we op zoek naar een parttime of fulltime

Junior/Medior Full Stack Developer (24-40 uur)
 
Jouw Functie
Als Full Stack Developer ontwikkel je mee aan ons door onszelf ontwikkelde systeem. Je bent mede verantwoordelijk voor het voortdurend door-ontwikkelen van de gebruikerservaring en de conversie van onze portal.  Je werkt samen met onze andere Front-end en Back-end Developers. Binnen deze functie heb je de ruimte om nieuwe ideeën, mogelijkheden en kansen te verwezenlijken.
Jouw Profiel
Bumbal zoekt kandidaten met een frisse blik, die open staan voor innovatie. Kandidaten die willen meedenken om ons prachtige nieuwe product in de markt te zetten, welke het logistieke denken bij kleine bedrijven blijvend zal veranderen!

  • Bij voorkeur minimaal MBO opgeleid;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Goede kennis van (OO) PHP, Object georiënteerd programmeren, MySQL/MariaDB databases.
  • Basiskennis van HTML, CSS / Less, JavaScript / jQuery en Linux / servermanagement, Git / Gitflow is een pré.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken binnen een team, je bent communicatief vaardig en doelgericht;
  • Je bent zeer ondernemend en werkt graag binnen een omgeving waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt.

  
Bumbal biedt:
Een vaste functie met een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Optioneel parttime invulling van de functie. Bumbal biedt je een werkplek in het centrum van Tilburg, 500 meter van Tilburg centraal. Je vormt een team met onze andere vier programmeurs, jouw mening telt dus echt mee. Doordat je in een vroeg stadium betrokken bent bij de door-ontwikkeling, ga je een grote bijdrage leveren aan dit innovatieve concept. En omdat de organisatie hard groeit verwachten we je op termijn goede doorgroeimogelijkheden te kunnen bieden.
Interesse?
Zie jij jezelf terug in dit functieprofiel en liggen jouw talenten in Full stack development? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar vacatures@Bumbal.eu t.a.v. Stijn Vos, Directeur Operations Bumbal.
Meer informatie over de vacature en onze organisatie vind je op onze website www.bumbal.euof neem contact op met Stijn Vos (T: 013-2201600 / E: stijn@bumbal.eu)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze functie zijn: MBO, HBO, PHP (OOP), Object georiënteerd programmeren MySQL, MariaDB databases HTML, CSS, less, JavaScript , Git Repositories , Gitflow, Zend Framework 2, Javascript, servermanament,  jQuery en Linux (CentOS), .