15-01

Optimalisatie transport & bezorging… juist nu! Snel en 100% coronaproof met Bumbal.

Veel verbeterprojecten zijn vanwege corona stil gelegd, ook op het gebied van transport en bezorgen. Dit terwijl de noodzaak om bezorging te optimaliseren en aan te passen aan de huidige tijd steeds groter wordt.

Thuis bezorgen en service aan huis de nieuwe standaard

We hopen natuurlijk dat corona snel verdwijnt maar het thuisbezorgen zal een blijvertje zijn. Sterker nog: thuisbezorgen is de nieuwe standaard! In december is weer gebleken dat transporteurs en bezorgdiensten de piek niet aankunnen. Hierdoor wordt bezorging met eigen voertuigen nog interessanter. En wellicht zelfs een noodzakelijke optie. In het bijzonder voor producten of service waar de klant daadwerkelijk voor thuis moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan (tuin)meubels, fietsen, witgoed of reparatie-/service-/montage afspraken.

Zelf bezorgen en service aan huis leveren heeft veel voordelen

Een onderschat voordeel van zelf bezorgen is dat je als bedrijf met eigen voertuigen veel meer in controle hebt over je klantenservice. Als je voertuigen en chauffeurs in eigen beheer hebt moet dat echter wel slim en klantgericht georganiseerd worden. Zonder gedoe dus. Daar komt Bumbal om de hoek. Bumbal is een slimme oplossing voor het plannen en organiseren van bezorging en service op alle locaties. Speciaal ontwikkeld voor groothandels, retailers, webshops, productiebedrijven en service-organisaties met 1 tot 100 eigen voertuigen. Het is eenvoudig in gebruik, betaalbaar (pay-per-use) en je kunt iedere maand stoppen. Bumbal is een 100% SAAS (software as a service) oplossing, je kunt dus altijd en overal via een internetbrowser met Bumbal werken.

Snel, makkelijk en corona-proef implementeren

En een implementatie kan ook snel (in 2 weken) en makkelijk op afstand georganiseerd worden. De implementatie doorlopen we stap voor stap. We voeren een telefonisch vooronderzoek uit om te achterhalen welke instellingen het beste passen. Aan de hand van standaard controlelijsten verzamelen we de noodzakelijke stamdata en gebruikersinfo. We maken vervolgens een Bumbal account aan, richten deze op maat in en testen deze volledig door. En tenslotte verzorgen we als laatste stap de online gebruikerstraining. Met andere woorden: Bumbal wordt op maat en klaar voor gebruik opgeleverd. Ook het activeren / realiseren van een eventuele koppeling kan volledig op afstand. Dus tijd voor actie!

Kijk eens op onze website: www.bumbal.eu en vul het contactformulier in www.bumbal.eu/contact of neem voor meer info neem contact op met Bas Holland via 013-2201600 / bas@bumbal.eu.

 

bezorgen