06-01

Bumbal is gekoppeld aan ruim 30 systemen

Bumbal logistieke software is een open systeem. Daardoor is het altijd goed te koppelen aan andere systemen. Dat kan door middel van een standaard koppeling via API of XML. Maar we kunnen natuurlijk ook maatwerk koppelingen inrichten. Bumbal wordt dan ook nagenoeg altijd gekoppeld aan een kernsysteem om orderinformatie automatisch te verwerken.

Makkelijk te koppelen logistieke software

Wist je dat Bumbal nu al gekoppeld is aan ruim 30  systemen? Denk aan ERP-, webshop-, TMS-, WMS-, boekhouding-, en winkelsystemen. Het zijn veelgebruikte en bekende systemen zoals Exact, AFAS, SAP business one, Magento en WooCommerce. Maar ook specialistische systemen zoals bijvoorbeeld iONE voor de woonbranche, Multipress dat door drukkerijen veelvuldig wordt gebruikt en XiTec dat verfgroothandels gebruiken.

Bespaar kilometers en tijd

Je kunt Bumbal ook stand-alone gebruiken. Via handmatige orderinvoer of orderinvoer via een Excel kun je makkelijk data uploaden. Het voordeel van werken met een koppeling is dat het proces geautomatiseerd gaat en je zo tijd bespaart. Tegelijk zijn alle data altijd up-to-date en desgewenst kan er ook automatisch informatie vanuit Bumbal teruggeschoten worden naar het kernsysteem. Denk bijvoorbeeld aan een geplande datum en tijd voor service aan huis. Of informatie over de bezorging zoals het tijdstip, een handtekening en eventueel foto’s van het pakket.

Kijk eens op onze site om te zien aan welke systemen Bumbal op dit moment gekoppeld is. Wil je meer weten over Bumbal en de mogelijkheden over een koppelingen met systemen? Bel (0132201600) of mail (bas@bumbal.eu) of vul het contactformulier in.

logistieke software koppelen aan systemen voor bezorgen