22-11

Onder een Boom bezorgt duurzaam met Bumbal

De komende periode draait alles om kerstbomen. Onder een Boom verkoopt de kerstbomen online en gaat deze bezorgen. Ze willen ervoor zorgen dat het kopen van kerstbomen duurzamer en makkelijker gaat worden. Om dit te bereiken gaat Onder een Boom voor elke verkochte boom vijf nieuwe bomen planten.

Gratis bezorgen aan huis

Onder een Boom bezorgt de kerstbomen bij mensen thuis. Dit doen ze op een slimme, makkelijke en vooral op een duurzame manier met behulp van de slimme bezorg software van Bumbal.

Efficiënt bezorgen met slimme software

Daarnaast wil Onder een Boom zo efficiënt mogelijk kunnen bezorgen en daar komt Bumbal goed bij van pas. Bumbal is logistieke software voor het makkelijk organiseren van bezorgafspraken het plannen van een route zonder kilometerverspiling. Ideaal voor het MKB dat aan huis producten of diensten levert. Met behulp van Bumbal werk je tot wel 10% efficiënter. Bovendien is Bumbal makkelijk in gebruik en heb je het zo onder de knie. Ook adopteert Bumbal duizend bijen voor iedere nieuwe klant en dus ook voor Onder een Boom.

Interesse of vragen?

Wil je ook eenvoudig een duurzame kerstboom bestellen? Bekijk dan de website van Onder een Boom. Of heb je ook interesse in duurzame bezorging? Bel of mail ons voor een (online) afspraak of een vrijblijvende (online) demo: bas@bumbal.eu | 013-2201600. Of vul het contactformulier op onze website in.

bezorgen kerstbomen duurzaam met bumbal