18-07

Heuver gestart met Bumbal | Eenvoudig bezorg- en ophaalroutes maken

Heuver is een totaalleverancier van banden en velgen voor vrachtwagens, landbouw- en grondverzetvoertuigen. Ze leveren nieuwe banden, gebruikte banden, velgen, onderdelen ventielen en binnenbanden. Desgewenst met een volledige service zoals advies op maat en montage op locatie. Zie voor meer informatie ook www.heuver.nl. Heuver levert de banden met eigen voertuigen binnen de Benelux en deels in Duitsland. Het bedrijf zocht een geschikt planprogramma om eenvoudig en snel een bezorgroute te maken, maar met name ook om nog efficiënter te transporteren. Daar sluit de software van Bumbal perfect op aan.

Snel bezorgroute maken

Orders van Heuver worden automatisch vanuit Microsoft Dynamics 365 via Transsmart naar Bumbal doorgezet waar vervolgens het planalgoritme de optimale planning automatisch samenstelt. Hierbij wordt rekening gehouden met het aantal banden dat geleverd of opgehaald moet worden, leverdatum, tijdvensters, rijtijden, stoptijden, diensten van chauffeurs’, regio’s en andere relevante parameters. Hierbij kan de planner altijd zelf ook nog eenvoudig de bezorgroute aanpassen, de planner blijft hiermee de baas over de eigen planning. Het handige van Bumbal is dat Heuver met name het plannen op capaciteit veel beter in de vingers krijgt. In het bijzonder ook de vraag of het ophalen van banden nog goed past op een bepaald moment in de rit. De beste én slimste bezorgroute maken, doe je met Bumbal!

Duurzaam en duidelijk

Naast de bezorgplanning gebruikt Heuver ook de Bumbal chauffeurs APP zodat de chauffeurs precies weten wat ze moeten doen. En dit zonder papierverspilling. Duurzaam! Via de APP kan er eventueel ook afgetekend worden en kan er als extra service aan klanten ook track & trace geboden worden. Klanten zijn op deze manier altijd op de hoogte van bezorgontwikkelingen. De track & trace software die Bumbal aanbiedt zorgt voor een beter klantbeleving, wat resulteert in positieve ervaringen.

Waarom kiest Heuver voor Bumbal?

Binnen Heuver is duurzaamheid een speerpunt, zo hebben ze bijvoorbeeld 3.100 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor liggen. Ook op het gebied van transport willen ze met zo min mogelijk verspilling de banden uit kunnen leveren en gebruikte banden op kunnen halen. De efficiënte plansoftware van Bumbal stopt verspilling en sluiten daarom erg goed aan bij de bedrijfspersoonlijkheid van Heuver. Lees meer over duurzaamheid bij Bumbal. Al met al draagt Bumbal bij Heuver dus bij aan duurzaamheid, meer service aan klanten en plannen zonder gedoe. Wie wil dat nou niet?

Wil je meer weten over de Heuver case? Neem contact op met Stijn – stijn@bumbal.eu voor extra (online) uitleg of bel 013-2201600. Of vul het contactformulier in via www.bumbal.eu/contact.

bezorgroute maken, heuver