06-07

En de afspraken-kampioen is…

Wist u dat Bumbal dé kampioen is in bezorg- afspraken maken? Er worden dit voorjaar gemiddeld ruim 3.500 bezorgafspraken per dag via Bumbal gemaakt! Dat betekent dat er gemiddeld per werkdag iedere minuut circa 6 afspraken gemaakt worden. Op het piekmoment (net na het avondeten) ligt dit zelfs rond de 15 afspraken per minuut.

Afspraken maken volledig geautomatiseerd

Maandelijks worden op dit moment rond de 150.000 stops (voor bezorging of service op locatie) via Bumbal Transport Software ingepland. Voor ongeveer de helft van de stops komt die afspraak volledig automatisch tot stand via de Bumbal Afspraken oplossing. De klant krijgt via Bumbal een uitnodiging van de leverancier. Via een link komt hij in een online omgeving, volledig in de huisstijl van het bedrijf. Daar kiest de klant zelf een handig moment voor de levering of service.

Bumbal zorgt altijd voor een efficiënte route

De momenten voor bezorging of service aan huis waaruit de klant kan kiezen, passen altijd in een efficiënte route voor de chauffeur. De keuzeopties worden vooraf op een slimme manier door de software gefilterd en door het planalgoritme in de lopende planning doorgerekend. De keuze van de klant past dan ook altijd, zonder kilometerverspilling.

Automatisch afspraken maken en klanten informeren

Als de klant een moment heeft gekozen, houdt Bumbal hem vervolgens ook volledig automatisch perfect op de hoogte van de geplande en verwachtte aankomsttijd. Al met al zorgt Bumbal afspraken voor tevreden klanten. En voor blije medewerkers omdat het veel plantijd scheelt. Kunnen ze weer eens zorgeloos op tijd naar huis… In totaal bespaart Bumbal zo voor de Bumbal afspraken gebruikers op dit moment bij elkaar opgeteld circa 1.000 uur aan plantijd per maand! Met recht een bezorgafspraken kampioen!

Heb je interesse in een on-line demo? In een uur van je tijd kunnen we de volledige oplossing laten zien en heb je een helder beeld of Bumbal iets voor jouw bedrijf is. Neem contact op per mail (bas@bumbal.eu), telefoon (013-2201600) of vul het contactformulier in op de website.

afspraken maken software