15-08

Driessen Verf start met Bumbal Transport Planning Software

Driessen Verf is een groothandel die verf en aanverwante artikelen levert aan de professional. Ze adviseren  hierbij ook welke verf het beste bij welk werk past. Kijk voor voor meer informatie ook op hun website. Driessen Verf biedt haar klanten de mogelijkheid om producten af te halen op één van hun zes vestigingen maar daarnaast leveren ze ook op locatie. Dit doen ze met eigen voertuigen. Driessen Verf gaat Bumbal inzetten op die transport planning. Ze bieden klanten een sameday of nextday delivery service en een snelle, efficiënte en accurate planning is hierbij van essentieel belang.

 

Vanuit het ERP pakket (Paintpro) worden orders doorgezet naar Bumbal en hier wordt direct, automatisch de transport planning gemaakt voor alle voertuigen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle voorwaarden en restricties. De planning wordt vervolgens teruggekoppeld aan het ERP en Driessen Verf kan de orders klaarzetten en laden.

 

De transport planning wordt vanuit Bumbal ook direct doorgezet naar de chauffeurs APP zodat de chauffeurs de leveringen in de juiste volgorde af kunnen handelen. In de toekomst wil Driessen verf ook de optie tot ETA berichtgeving gaan bieden, dit is binnen Bumbal eenvoudig te activeren.