BUMBAL

BEN JE OP ZOEK NAAR PROFESSIONELE, EENVOUDIGE EN BETAALBARE TRANSPORT SOFTWARE? WAARMEE JE KLANTEN ALTIJD EN OP TIJD OP DE HOOGTE KUNT HOUDEN VAN DE STATUS VAN HUN ORDER?

SOFTWARE VOOR MEUBELS BEZORGEN

Transport software van Bumbal is dé oplossing voor het bezorgen van grote pakketten zoals meubels. De meubelbranche is volop in beweging en profiteert van de hoeveelheid woningen dat wordt verkocht. Net als in alle branches moet alles wel sneller. De klant vraagt meer service, ook bij de levering. Bumbal meubeltransport software is makkelijk in gebruik. En klanten kunnen hiermee zelf online de bezorgafspraken inplannen. De software maakt meteen de ideale planning. En klanten volgen de meubels via track en trace. De software is nog betaalbaar ook!  Bumbal transport software is speciaal ontwikkeld voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven en serviceorganisaties met eigen voertuigen. Bumbal is goed te koppelen aan andere bestaande (ERP/TMS) systemen.

Met Bumbal transport software komt een betaalbare logistieke oplossing binnen handbereik voor meubels bezorgen.

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

Vraag GRATIS een demo aan en laat u overtuigen van de kracht van onze software.

meubels bezorgen met meubeltransport software

KLANTEN KIEZEN

ONTDEK ZELF DE KRACHT VAN BUMBAL

Vraag GRATIS een demo aan en laat u overtuigen van de kracht van onze software.

ONDERDELEN BUMBAL MEUBELTRANSPORT SOFTWARE

Met transport software eenvoudig afspraken maken.

Met onze meubeltransport software maak je eenvoudig afspraken met klanten voor de levering van meubels. Dat is meestal geen eenvoudige opgave. Iedereen is druk en lastig bereikbaar. Bovendien is vaak nog niet bekend hoe de transportplanning er uit ziet. Met de software van Bumbal nodig je de klant automatisch per e-mail of SMS uit om zelf de afspraak te maken. De klant kiest zelf een voorkeurstijdvak in een systeem dat rekening houdt met een ideale transportplanning. Vervolgens zorgt onze meubeltransport software voor een bevestiging richting je klant. Perfect voor de klanttevredenheid! Lees hier meer over Bumbal afspraken maken

Meubels bezorgen makkelijk plannen met Bumbal.

Transportplanning met Bumbal meubeltransport software; efficiënt, overzichtelijk en betaalbaar. En bovenal: minder kilometerverspilling!

Met de Bumbal software kan iedereen gemakkelijk de planning maken. Activiteiten voor transport geautomatiseerd invoeren is gemakkelijk. Ook de planning bekijken en waar nodig aanpassen is overzichtelijk. Je bekijkt de opgestelde route gemakkelijk in Google Maps of Open Street Map. Lees hier meer over transportplanning met Bumbal.

Transport software van Bumbal inclusief track trace.

Natuurlijk wil je klant weten of de meubels op de geplande tijd ook daadwerkelijk gebracht worden. Daarvoor gebruikt Bumbal track & trace. Als de planning klaar is zet je gemakkelijk de set rit- en stopgegevens door aan de app van de chauffeurs of monteurs. En met een e-mail of SMS informeer je automatisch de klant over de geplande levertijd. Natuurlijk is de track & trace informatie ook beschikbaar voor de planner. Van alle track trace info maak je met onze transport software ook heel makkelijk rapportages en exports (PDF, Excel en XML). Lees hier meer over onze uitgebreide track en trace module.

MISSCHIEN MOETEN WE HET U EVEN LATEN ZIEN