Bijbaan voor HBO/WO student logistiek of ICT

Werken bij Bumbal

Bumbal is een jong, snelgroeiend bedrijf, dat innovatieve transportoplossingen ontwikkelt voor het MKB. Wij maken transport makkelijk! Bij Bumbal staan werkplezier en elke week de slimste dingen maken hoog in het vaandel. Onze ambitie is om het eerste en beste ‘doe-het-zelf-transport software systeem’ aan te bieden en zo de grootste partij in deze onontgonnen markt te worden. Het platform waarop we onze klanten bedienen is volledig zelf gebouwd in (OO) PHP (ZF2) / MySQL / HTML / REACT (native). Bumbal groeit. Het aantal klanten neemt flink toe en we werken hard aan het verder ontwikkelen van ons systeem. Kom jij ons team versterken?

 

vacature Full Stack Developer

Bijbaan voor HBO/WO student logistiek of ICT

Ben je HBO/WO student in de logistiek of ICT en zoek je een leuke bijbaan in je eigen werkveld?

State of the art ervaring opdoen in de praktijk en betaald krijgen ook nog! Je kunt natuurlijk in de supermarkt of in een café gaan werken maar je kunt er ook voor kiezen om in je eigen werkveld actief te zijn. Tijdens je studie direct ervaring op doen in de supply chain en dan ook nog met gevanceerde slimme transport software? Dan ben je bij Bumbal aan het juiste adres.

Bumbal is een transport SAAS oplossing gericht op (MKB) bedrijven met eigen voertuigen en transporteurs. Dankzij Bumbal wordt verspilling van tijd, kilometers en papier gestopt en wordt de klantservice van bedrijven verbeterd.

Wij zijn voor ons kantoor in het centrum van Tilburg (op 5 minuten lopen van het centraal station) op zoek naar studenten op HBO/WO niveau die voor circa 16 uur per week beschikbaar zijn om ons te ondersteunen bij het implementeren van de Bumbal softwareoplossing bij nieuwe klanten. Uren worden in overleg ingepland en we begrijpen hierbij uiteraard dat vanwege de studie de beschikbaarheid in bepaalde weken mogelijk minder zal zijn. Desgewenst kun je deels ook vanuit thuis werken.

Bij de werkzaamheden word je begeleid door onze support specialisten waarbij je data en processen van klanten vertaalt naar software inrichting.

Ben je nieuwsgierig? We vertellen je graag meer. Neem gerust contact op met onze technische lead Mortada. Bel of APP naar 06-53682031 of stuur een mailtje mortada@bumbal.eu. En je kunt ook altijd het contactformulier invullen met de opmerking “bijbaan”.