Vacature Software Test Engineer

Werken bij Bumbal

Bumbal is een jong, snelgroeiend bedrijf, dat innovatieve transportoplossingen ontwikkelt voor het MKB. Wij maken transport makkelijk! Bij Bumbal staan werkplezier en elke week de slimste dingen maken hoog in het vaandel. Onze ambitie is om het eerste en beste ‘doe-het-zelf-transport software systeem’ aan te bieden en zo de grootste partij in deze onontgonnen markt te worden. Het platform waarop we onze klanten bedienen is volledig zelf gebouwd in (OO) PHP (ZF2) / MySQL / HTML / REACT (native). Bumbal groeit. Het aantal klanten neemt flink toe en we werken hard aan het verder ontwikkelen van ons systeem. Kom jij ons team versterken?

 

vacature Full Stack Developer

Vacature: Software Test Engineer

Wij zoeken een test engineer die het testen van onze applicatie verder automatiseert en bijdraagt aan een gezonde test cultuur binnen het bedrijf. Ben jij iemand die graag het voortouw neemt om de kwaliteit van processen en opleveringen te verbeteren? Pak je graag verantwoordelijkheid op en zoek je naar een functie waarin je een grote impact kan hebben? Lees dan snel verder.

De organisatie

Bumbal is een slimme SaaS-oplossing dat het organiseren en plannen van bezorging en service op ieder adres mogelijk maakt. Bumbal stopt verspilling van tijd, kilometers en papier en verbetert de duurzaamheid en serviceverlening van een bedrijf. Verschillende modules die naadloos op elkaar aansluiten maken dit mogelijk: slimme algoritmes en gebruikersportalen zorgen voor passende bezorgafspraken met klanten, geavanceerde route planning software zorgt voor de meeste efficiënte ritten planning, de status op de dag van uitvoering is makkelijk te volgen en de digitale registratie van een afspraak of levering is kinderspel dankzij de geïntegreerde mobiele APP voor chauffeurs/bezorgers.

Functieomschrijving
Wij zoeken een software test engineer die ons helpt met het opzetten van integratie, regressie, performance en UI test scripts en processen. Verder word je geacht je collega’s bij te staan in het opzetten en schrijven van eigen test scripts (bijvoorbeeld unit-testing). We zoeken iemand die minimaal 2 jaar ervaring heeft als test engineer. Het verbeteren van de kwaliteit van de software is je eerste prioriteit en daarvoor durf je best eens technieken te testen waar je minder vertrouwd mee bent. Je hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid en toont initiatief en eigenaarschap waar nodig.

In kleine scrum teams werk je samen met je collega’s aan meerdere sprints om verschillende modules te ontwikkelen. Daarbij kun je je steeds op een of meerdere gebieden verder ontwikkelen.

Functie eisen
–        HBO- of Academische opleiding of aantoonbaar niveau
–        Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als software test engineer

Persoonlijke competenties
–        Je waardeert de samenwerking met en de inbreng van andere teamleden
–        Je bent in staat om zelfstandig oplossingen te vinden
–        Je voelt je verantwoordelijk over meer dan je eigen werk
–        Je hebt een flexibele instelling en kan wanneer nodig pragmatische keuzes maken
–        Je bent proactief en wacht niet op anderen om productief te zijn
–        Je vindt het leuk om uitdagende vragen te vertalen naar een technische oplossing
Technische competenties
–        Kennis van en ervaring in het opzetten van integratie, regressie, performance en UI test scripts.
–        Ervaring met het gebruik van RESTful API’s
–        Pre: ervaring met cucumber en/of cypress.io voor UI testing
–        Pre: kennis van CI/CD pipelines

Aanbod
Binnen Bumbal heb je direct impact: je bent niet een radertje binnen een grote machine, maar onderdeel van een technisch kernteam dat mede bepaalt welke richting het project op gaat. Samen met je teamgenoten houd je rekening met de snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en onderhoud van het systeem en groei je in je kennis en vaardigheden in al deze gebieden.
·       Vanaf 24 uur tot aan 40 uur per week
·       Een bruto maandsalaris tussen € 2600,- en € 4600,- (40 uur)
·       Vakantiegeld
·       Volledige vergoeding van woon- werkverkeer
·       Een nette pensioenregeling

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Mortada Abdul Roda op 06-53682031 of mortada@bumbal.eu. Voor sollicitaties kun je je CV en een korte motivatie tekst per email sturen aan vacature@bumbal.eu.