Vendit

Vendit is een Nederlands softwarebedrijf dat zich gevestigd heeft in Rotterdam. Het bedrijf maakt al zo’n 35 jaar automatiseringsoplossingen voor retail, groothandels en franchiseorganisaties. Ze leveren geen logistieke oplossingen zoals Bumbal doet, maar ontwikkelen software voor winkelautomatisering. De koppeling Bumbal en Vendit sluiten naadloos op elkaar aan.

Het idee achter het automatiseren is dat je meer tijd over hebt voor het doen van je dagelijkse business. Samen met Bumbal blijven we ontwikkelen en automatiseren.

Pen en papier? Weg ermee!

Wat we nu zien is dat heel veel bedrijven hun eigen bezorgdiensten door middel van post-it of een whiteboard aan het plannen zijn. Vervolgens zien we een monteur weg gaan met een stapel papieren blaadjes. Deze moet hij vervolgens zelf op volgorde leggen. We weten allemaal hoe dat gaat in de bus. Je legt de stapel bij het raam, er valt een blaadje uit de stapel.. en succes ermee. Anno 2021 zijn daar volgens mij mooiere oplossingen voor.

 

Complete logistieke oplossing

Bumbal biedt zo’n mooie oplossing. De ondernemer kan in het systeem gewoon heel efficiënt de route plannen en inzien. Vervolgens wordt deze route via de app naar de chauffeur gestuurd. De chauffeur weet op deze manier precies waar hij naar toe moet via de routeplanning. Bovendien wordt de consument direct geïnformeerd met een track en trace zodra de chauffeur onderweg is met zijn of haar pakket. De chauffeur hoeft alleen nog maar de route te rijden en de pakketten op het juiste adres te bezorgen. Deze logistieke automatisering zorgt voor minder menselijke handelingen en dus ook minder kans op fouten.

 

Naadloze koppeling Bumbal en Vendit

We kunnen nu een oplossing aanbieden voor bedrijven die voorheen eigenlijk niet de mogelijkheid hadden om hun eigen transport efficiënt te regelen. Daar kregen we wel meer vraag naar. Als een bedrijf zoiets zelf moet laten ontwikkelen dan ben je duizenden euro’s kwijt. Voor de gemiddelde retailer is dat onbetaalbaar en niet haalbaar. Wanneer je gebruik kan maken van een standaardsoftware heb je geen gedoe met langlopende ontwikkeltrajecten met bijbehorende investeringen. Naast de kosten die het met zich meebrengt, kan je gewoon systemen die voor je beschikbaar zijn aan elkaar koppelen. Zoals het logistieke systeem van Bumbal en het winkelsysteem van Vendit. De twee systemen sluiten naadloos op elkaar aan. Je hebt gelijk de voordelen van beide systemen. Ik begrijp niet dat mensen anno 2021 nog met pen en papier een planning zitten te maken terwijl er dit soort mooie oplossingen bestaan.

 

Vraag gratis en vrijblijvende demo aan 

Vendit partner van Bumbal transport software