Optimale routeplanning in de foodsector

Veel sectoren hebben te maken met het personeelstekort, zo ook de foodsector. Dit probleem is op te lossen door meer processen te optimaliseren en te automatiseren. Maar welk proces kun je als bedrijf verbeteren? Bumbal bied dé oplossing voor het vervoeren en thuisbezorgen van foodproducten, zowel het bezorgen bij supermarkten als bij particuliere thuisleveringen. De intelligente software van Bumbal zorgt voor de optimale routeplanning met een minimale inzet van een menselijke hand. Met één druk op de knop creëert de logistieke software de snelste en effectiefste route. Alles is volledig geautomatiseerd.

Tijd en kilometers besparen met Bumbal

De automatisering en snelle routeplanning zorgt voor een tijdsbesparing van uren. De tijd die de planner bespaart bij het maken van de planning, kan elders in het bedrijf worden ingezet. Ook de chauffeurs zullen tijdbesparen doordat ze de efficiëntste route rijden. Er wordt niet alleen tijd bespaart, maar ook kilometers. Bumbal wil organisaties helpen met het stoppen van kilometers verspilling en het maken van een bewustere keuze. Clever by Nature!

Milieubewust en servicegerichte bezorging

Klanten kunnen zelf eenvoudig een afspraak maken. Zo krijgen klanten de mogelijkheid om een tijdvak te kiezen wat hen uitkomt en toch goed in de optimale routeplanning past. De logistieke software van Bumbal filtert van te voren de beste tijdvakken en laat deze zien aan de klant. Zo worden de kilometers bespaard en kan de klant wel kiezen wat hem uitkomt. Is de chauffeur toch wat eerder of juist een tikkeltje later? Geen probleem. De klant kan via de track en trace software zien wat de verwachte aankomsttijd is. Dit zal realtime worden aangepast. De klant zal dus altijd op de hoogte zijn en dit zorgt voor een optimale klantervaring.

Efficiëntere rittenplannnig in de foodsector

De Gulden Krakeling verkoopt koeken aan supermarkten met hun eigen voertuigen. Het bedrijf werkte nog deels handmatig en op papier. Hun wens was om het planproces te verbeteren en over te gaan naar een volledig digitaal pakket. Het bedrijf werkte al met het softwareprogramma ExactOnline en zocht een efficiënte routeplanner. Bumbal kwam als nummer één uit de bus door de perfecte integratie tussen ExactOnline en Bumbal. De Gulden Krakeling werkt nu met Bumbal en heeft grote stappen gemaakt op het gebied van efficiënter en sneller plannen. Meer over de samenwerking tussen de Gulden Krakeling en Bumbal lees je hier. Bedrijven in de foodsector die zich ook hebben aangesloten bij het Bumbal netwerk zijn NewBahar, Migrohal, Rita Brints en BBQenzo.

 

Wil je ervaren of Bumbal iets kan betekenen voor jouw bedrijf? Doe de check en kijk hoeveel kilometers jij kan besparen. Of probeer onze demo. Geheel gratis en vrijblijvend.

 

Gratis demo aanvragen