09-05

Selectro werkt naar tevredenheid met Bumbal transportsoftware

Selectro maakt al een aantal jaren gebruik van Bumbal afspraken (voorheen SayWhen), sinds een aantal maanden gebruiken ze nu ook Bumbal automatisch plannen (potloodplanning). Via deze combinatie wordt voor verstuurde afspraak verzoeken aan consumenten direct naar de werkelijke beschikbare rit/voertuig capaciteit gekeken.
Consumenten maken als het ware binnen de voorwaarden die aan activiteiten en ritten meegegeven worden en ons planalgoritme (wat dus rekening houdt met tijden en afstanden) zelf een potloodplanning. Deze potloodplanning wordt bij iedere nieuwe aanvraag continue doorgerekend en bijgewerkt, op deze manier krijgt de consument dus alleen de opties te zien die nog werkelijke beschikbaar zijn en wordt hiermee een efficiënte uitvoering aan de voorkant al geborgd.
Een planner maakt de planning uiteindelijk definitief en kan desgewenst zaken altijd nog wijzigen. Nadat de planning definitief gemaakt is krijgt de consument hier automatisch een bericht van. Al met al maakt Selectro nu gemiddeld 1 extra stop per voertuig per dag. Een mooie besparing op de transportkosten met een sterke service aan de klant.