04-02

Tuincentrum outlet gaat slim bezorgen

Tuincentrum outlet (www.tuincentrumoutlet.nl) is een onderdeel van Groenrijk Tilburg. En ook dit bedrijf gaat Bumbal in gebruik nemen. Met Bumbal kunnen ze tuinmeubels en andere zaken voor in en rond de tuin slim bezorgen met hun eigen voertuigen.

Slim bezorgen met handige software

De verschuiving naar online bestellen en thuisbezorging – ook vanuit fysieke winkels – was al in volle gang. Corona heeft dat verder in een stroomversnelling gebracht. Het komende voorjaar zal dit nog extremer zijn dan afgelopen jaar. Het is dus zaak om je als onderneming goed voor te bereiden op het aanstaande drukke seizoen. Zeker nu is gebleken dat de bestaande capaciteit van bezorgdiensten en transporteurs niet oneindig blijkt te zijn. Een ander voordeel van bezorgen met eigen voertuigen is om meer grip te hebben op de klantbeleving. Iets waar Tuincentrum Outlet bewust voor kiest. Slim bezorgen is dus een verbetering voor zowel ondernemer als klant.

Om persoonlijke bezorging aan huis slim en klantvriendelijk in te kunnen vullen gaat Tuincentrum Outlet gebruik maken van Bumbal. Bumbal wordt gekoppeld aan webshop/ERP Garden Connect. Daardoor kunnen orders die klaar zijn om uit te leveren direct worden doorgeschoten. Vervolgens kan de klant zelf online heel gemakkelijk een bezorgafspraak maken. De opties waar de klant dan uit kan kiezen, sluiten altijd goed aan op de lopende planning. Bumbal rekent dit namelijk razendsnel door met het superslimme planalgoritme! Nu weet Tuincentrum Outlet zeker dat ze kilometers en tijd besparen.

Perfecte klantbeleving

De klant kiest dus een tijdvlak voor de bezorging op het moment dat het hem of haar goed uitkomt. Nadat de planner van Tuincentrum Outlet met 1 druk op de knop de planning maakt, ontvangt de klant een link naar track en trace. Zowel de planner als de klant volgen zo de chauffeur en weten wanneer de bezorger arriveert. De chauffeur heeft de App van Bumbal bij de hand. Hiermee kan de chauffeur naast de ritregistratie, tijden en desgewenst ook zaken als een handtekening of een foto, ook de navigatie aansturen. Iedere navigatie APP die je op je Smartphone of Tablet beschikbaar hebt kun je koppelen aan de Bumbal APP. Van standaard navigatie zoals Google maps tot trucknavigatie zoals bijvoorbeeld Sygic. Met Bumbal is Tuincentrum Outlet in 1 klap klaar voor een mooi voorjaarseizoen.

Heb je eigen voertuigen en wil je meer weten over wat Bumbal kan? Kijk op onze website en vul het contactformulier in voor een online demo. Of neem contact op met Bas Holland: bas@bumbal.eu / 013-2201600.

slim bezorgen door outlet tuincentrum