19-06

GIJS aan de slag met Bumbal

GIJS (gelre Ijsselstreek) is een mengvoederleverancier die het net even anders doet. Met verstand van zaken en samen met de boer leveren ze specifieke mengvoeders met als doel gezonde dieren en een gezond resultaat. GIJS zocht een oplossing met daarin verschillende onderdelen:
– mogelijkheid tot geautomatiseerd ritten plannen
– goede registratie voor onderweg
– juiste informatievoorziening richting klanten (ETA / track trace met berichtgeving)
– klanten zelf datum en tijd van levering te laten kiezen.
Bumbal transport software is de oplossing die dit alles combineert in een gebruiksvriendelijk systeem. GIJS gaat met Bumbal aan de slag. Voortaan kunnen boeren dus zelf hun voorkeur van bestelhoeveelheid doorgeven(op basis van de compartimenten van de opleggers die in de lopende planning opgenomen zijn), en ook datum en tijdvak van levering kiezen. Enkel de tijdvakken die logisch passen in de transportplanning zijn door de klant te selecteren.
De benodigde informatie voor onderweg of specifieke informatie op locatie kan de chauffeur zien in de applicatie. De klant volgt zijn levering real time door de track en trace.
Zo wordt er een proactief bestelproces gerealiseerd met keuzevrijheid voor de boer binnen een efficiente transportplanning.