09-05

Bumbal interface voor activiteiten en planscherm vernieuwd

Op 10 april 2017 is de Bumbal interface voor het invoeren en beheren van activiteiten en het planscherm vernieuwd. Bij het ontwerpen en realiseren van onze nieuwe interface hebben we ons laten leiden door het dagelijks gebruik van het systeem. Veel handelingen zijn hierdoor makkelijker geworden. Het invoerscherm en overzicht scherm van opdrachten/activiteiten is nu samengevoegd in 1 overzichtelijk activiteiten scherm. Op deze manier heeft de gebruiker in 1 oogopslag alle activiteiten inzichtelijk inclusief de status en alle relevante info. Ook het toevoegen van een nieuwe activiteit of het wijzigen van een bestaande activiteit kan nu met 1 druk op de knop.
Voor het planscherm zijn de ritdetails en ritkolommen nu ook geïntegreerd in 1 kolom. Dit maakt het planscherm weer een stuk eenvoudiger en overzichtelijk. Verder is er ook meer relevante info direct zichtbaar op activiteit- en ritregels. En tenslotte is het gebruik van automatisch plannen een stuk vereenvoudigd.
Met deze update in de interface zijn er ook direct allerlei nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals bijvoorbeeld:
  • locatie controle (geo locatie) bij nieuwe adres invoer;
  • rijtijden berekening (voor bijvoorbeeld handmatig geplande rit);
  • vastleggen van activiteiten (waardoor bij rit herberekeningen deze activiteit blijft staan op het vastgezette tijdstip);
  • status filtering.
Voor vragen of meer info kun je onze helpdesk mailen of bellen: support@bumbal.eu | +31(0)13 – 2201600