08-11

Afspraken software van Bumbal ideaal voor Timmermans Tuinmeubelen

Timmermans Tuinmeubelen zet vanaf nu de Bumbal afspraken software in. Hiermee plannen ze het ideale moment om de tuinmeubelen met zorg bij de klant te leveren. De klant kiest zelf een moment dat voor hem goed uitkomt. Bumbal zorgt dat het past in een ideale routeplanning voor Timmermans Tuinmeubelen.

Door afspraken software kan Timmermans bezorgen met aandacht.

Timmermans heeft inmiddels 50 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubelen. Ze besteden bijzondere aandacht aan de uitlevering aan klanten. Op dit moment doen ze dit meestal via telefonisch contact en plannen ze zaken handmatig in. Klanten op de hoogte houden van de status en eventuele wijziging van het moment van levering  (ETA) gebeurt ook handmatig en vergt veel tijd en energie. Zonder consessies te doen aan de klantbeleving willen ze dit graag automatiseren.

Bumbal afspraken software is de perfecte oplossing.

Via de geautomatiseerde afspraken module van Bumbal kiezen klanten een opties voor levering. De momenten waaruit de klant kan kiezen passen dus in een ideale transportplanning. Automatisch komen alle gekozen momenten van klanten in een planning. De planner kan daarna desgewenst handmatig nog wijzigingen doorvoeren. De definitieve planning verschijnt vervolgens in de APP van de chauffeur. De chauffeur weet nu waar hij naar toe moet, wat hij moet doen en kan onderweg zaken digitaal vastleggen. De klant krijgt  automatisch een bevestiging van geplande levering met een link naar de “ETA portal”. Daarin wordt op de dag van uitvoering de verwachtte levertijd continue ge-update. De klant is zo altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Timmermans tuinmeubelen biedt op deze manier nog meer service en bespaart bovendien op (bel)tijd en transportkosten.