25-09

1 miljoen besparen en klanttevredenheid verhogen met Bumbal

Intussen gebruikt een flink aantal bedrijven Bumbal Transport Software. Bumbal gebruikers geven aan dat ze vooral blij worden omdat hun klantbeleving is verbeterd. Niet onbelangrijk is dat naast verhoging van de klanttevredenheid tijd en geld wordt bespaard.

Betere klantbeleving

Klanten kunnen met de Bumbal software zelf een moment kiezen voor de levering van de bestelling of het servicebezoek. Ook is er automatisch complete en tijdige informatie beschikbaar over het gekozen tijdstip (ETA). M.a.w. een betere klantbeleving rondom levering of service bezoek.

Kosten besparen

Tijd is geld en met Bumbal bespaar je veel tijd en dus veel geld. Met Bumbal besparen ondernemers op dit moment vooral op het gebied van Customer Service, plantijd en de productiviteit van het transport:
  • Reductie van 5 minuten customer service tijd per afspraak
  • 50% minder plantijd
  • 10% meer stops tijdens transport
Op dit moment worden er maandelijks circa 27.500 afspraken via de Bumbal transport software gemaakt. En dit aantal groeit hard. Bij het maken van afspraken met klanten bespaar je met de Bumbal transport software ongeveer 5 minuten per klant. Als je uitgaat van een medewerker kostprijs van € 40,- per uur dan besparen Bumbal gebruikers op dit moment dus ruim 1 miljoen Euro per jaar!
Uiteraard verschillen de tijd- en kostenbesparingen op het gebied van customer service, plantijd en transport van geval tot geval. Maar zeker is dat je met Bumbal een stuk efficiënter werkt en medewerkers weer in staat stelt om met zaken bezig te zijn die er toe doen.
Wil je ook klanttevredenheid verhogen en kosten besparen? Neem snel contact op!