Van Asten Babysuperstore

Een efficiënte routeplanner voor een groeiend bedrijf

Wij zijn Van Asten Babysuperstore zochten een samenwerking om onze routes te optimaliseren en te verbeteren. Deze samenwerking hebben we drie jaar geleden gevonden in Bumbal.

Van handmatig werk op papier naar een digitale planning met 1 druk op de knop.

We zijn off- en online specialist van babyartikelen en verkopen ze in onze winkel in Tilburg. Naast de fysieke winkel hebben we ook een webshop waar we onze producten op verkopen. Ons magazijn zit iets verder op waar ze bestellingen klaar maken die worden verzonden binnen Nederland en België. We verkopen duizenden producten per dag; van spenen tot kinderwagens. Naast deze producten verkopen we ook complete kinderkamers. Deze meubels rijden we zelf rond in bussen en op verzoek monteren we deze ook ter plaatse voor de klant. Voorheen deden we alles nog met pen en papier. De planning nam enorm veel tijd in beslag en een handmatige fout op papier is zo gemaakt. Door de groei die we een aantal jaren geleden meemaakte, zochten we een partner die ons een ideaal routesysteem kon aanbieden. Deze partner werd Bumbal. Hierdoor is papier verleden tijd.

`Toen we in 2018 met Bumbal begonnen hadden we nog maar één bus, nu hebben we er drie.`

Uren besparen en een betere klantbeleving

De samenwerking met Bumbal heeft ons enorm geholpen. Op deze manier konden we een hoop efficiënter gaan werken. Zowel op de klantenservice als op logistiek gebied besparen we nu een hoop tijd door de software die Bumbal heeft ontwikkeld. De klanten kunnen zelf eenvoudig hun tijdslot inplannen via het platform van Bumbal en hoeven dus geen contact meer te hebben met onze klantenservice. Dit bespaart ons gewoon een hoop uren.

Toen we in 2018 met Bumbal zijn gestart hadden we nog maar één bus rond rijden, nu hebben we er drie. Met deze bussen bezorgen we dagelijks tussen de 40 en 60 bestellingen. Door de Bumbal software zijn we vele malen efficiënter geworden.

 

Vraag gratis en vrijblijvende demo aan