Berden

Dé perfecte oplossing voor MKB-bedrijven

We zijn tevreden als de klant tevreden is. De klant staat bij ons op het hoogste niveau en dit is bij ons het allerbelangrijkste. Om dit te realiseren maken we gebruik van het planningsysteem van Bumbal en dit is een echte verbetering.

We verkopen meubels via onze fysieke winkels en via onze internetkanalen. Wij proberen onze klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen van een meubelstuk wat mooi in hun woning past.

‘Het contact tussen ons en Bumbal is zeer nauw, zodat we het beste kunnen bereiken.’

Nauw contact met Bumbal

Uiteindelijk heb je te maken met de mensen van logistiek en moeten vooral de chauffeurs met het systeem werken. Ik heb namelijk zelf ook altijd in de logistiek gewerkt en weet hoe moeilijk het soms kan zijn. Maar dan kom je Stijn en Bas van Bumbal tegen. Dat zijn toch mensen die er verstand van hebben en samen probeer je iets moois te ontwikkelen. We zien Bumbal ook niet als klant, maar als partner. Het contact tussen ons en Bumbal is zeer nauw, zodat we het beste kunnen bereiken.

De klant ontzorgen in het gehele proces

We werken nu met een WMS-systeem en dat heeft weer een koppeling met Bumbal zodat er vanuit de voorraad ook spullen geleverd kunnen worden. Op korte termijn gaan we met de Bumbal APP werken. We stappen over van papier naar digitaal. Vooral de klantervaring is erg belangrijk voor ons. Door digitaal te gaan werken met de Bumbal APP zal de klant nog beter en meer geïnformeerd worden. De klant krijgt een uur van tevoren een bericht, de klant kan zien welke chauffeur er komt en waar die zich nu bevindt. We willen graag de klant ontzien in alles.

Plannen vanuit 1 centrale plaats

We hebben inmiddels 18 vestigingen door heel Nederland. We willen dat graag vanuit 1 centrale plek kunnen plannen zodat dit zo efficiënt mogelijk gedaan kan worden. Er wordt informatie geleverd vanuit 18 verschillende plekken en Bumbal maakt hier een efficiënte route van. Hierin kunnen we selecteren route voor levering en route voor monteren. Wij zetten gegevens in het systeem en Bumbal zorgt voor de beste route. Daardoor heeft de klant de juiste mensen op bezoek.

Dé perfecte oplossing voor MKB-bedrijven

Ik denkt dat de toekomst alleen maar beter wordt. We zijn nu eigenlijk bezig om samen met Bumbal te kijken waar er nog winst te behalen valt. Zowel voor de klant als voor onszelf. We doen het samen. Verdiep je erin. Kan het hele logistieke proces beter? Ga je nog alles op papiertjes doen of wil je het geautomatiseerd hebben? Ik denk dat dit voor MKB-bedrijven de perfecte oplossing is.

 

Vraag gratis en vrijblijvende demo aan