BUMBAL

VOORDELEN VAN BUMBAL SOFTWARE

Geen complexe ritplanningen meer maken in Excel

Bumbal transport software is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Overbodige functionaliteiten heeft Bumbal niet, Bumbal gaat terug naar de basis. Het is een kwestie van een activiteit invoeren, plannen en de status volgen. Zo eenvoudig kan het zijn. Wanneer er iets wijzigt in de planning? Met één druk op de knop heb je het geregeld.

Plannen vanaf je smartphone, desktop of tablet
Met Bumbal kun je werken vanaf je desktop, tablet of smartphone, de keuze is aan jou. Hierdoor is de planning en status van de orders altijd inzichtelijk. De Bumbal app voor onderweg maakt dit allemaal mogelijk, daarnaast communiceer je makkelijk en snel met je klanten en chauffeurs.

Betaalbaar en flexibel

Je betaalt (eenmalig) een klein bedrag voor de implementatie van Bumbal transport software. Hierbij wordt de software speciaal ingericht voor jouw bedrijf en volgt er een korte training. Verder betaal je per voertuig een vast laag bedrag per maand. Heb je tijdelijk meer of minder voertuigen? Geen zorgen, wij passen je abonnement daar op aan. Wil je Bumbal niet meer gebruiken? Ook geen punt, Bumbal is namelijk maandelijks opzegbaar.

Kilometerverspilling is verleden tijd

Met de klant (automatisch) betrouwbare afspraken maken of de klant hun eigen afspraken laten maken? Bumbal zorgt voor een efficiënte planning waar geen kilometers  en tijd in worden verspild.

Benieuwd?

Ben je benieuwd geworden wat Bumbal voor jouw bedrijf kan betekenen?
Ben jij op zoek naar op zoek naar professionele, eenvoudige en betaalbare transport software?

Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of demonstratie.Ik wil een GRATIS demoIk heb een vraag
Ik ga akkoord met de privacyverklaring*

KIES VOOR BUMBAL EN WORDT EFFICIENT

EENVOUDIG AFSPRAKEN PLANNEN

Bumbal transport software is erg gebruikersvriendelijk. Je maakt heel makkelijk (automatisch) Afspraken met klanten. Klanten kunnen zelfs hun eigen afspraken plannen. En Bumbal zorgt voor een efficiënte planning waarbij je geen kilometers verspilt.

Slim Plannen

Handmatig of automatisch plannen. Met Bumbal plan je jouw mensen en voertuigen zoals jij dat wilt. Maar wel altijd makkelijk, slim en snel. Bespaar minimaal 50% van je tijd! En tot wel 10% op je bezorgkosten! Zonder kilometerverspilling.

HANDIGE TRACK & TRACE

Met Bumbal transport software heb je altijd inzicht in de planning en status van de orders. Onder andere via de geïntegreerde app voor chauffeurs. Zo kun je klanten altijd op tijd en juist (automatisch) informeren.