SLIMME SOFTWARE VOOR COLIJN IT

GEBRRUIKSVRIENDELIJK EN BETAALBAAR

Bumbal werkt samen met Colijn

Bumbal is een samenwerking aangegaan met Colijn. Deze IT partij ontwikkelt meubelsoftware oplossingen en is daarin de specialist. Ze gaan voor meer dan alleen het besparen van kosten. Colijn heeft als doel om een uniek product te ontwikkelen en daarmee beleving toe te voegen voor managers, uitvoerend personeel en klanten. Zo hebben ze bijvoorbeeld intuïtieve touch bediening, het 3D samenstellen van meubelen en slimme informatie-uitwisseling met meerdere omgevingen ontwikkelend.

Colijn en Bumbal samen vernieuwend

Deze vooruitstrevende en vernieuwende gedachte past natuurlijk perfect bij Bumbal. Samenwerking zorgt voor nog meer toegevoegde waarde en uiteindelijk gemak voor iedereen in de meubelbranche. Bumbal heeft natuurlijk ook bewezen een toegevoegde waarde te zijn voor de meubelbranche en vooral meubeltransport.

ERP

Colijn ontwikkelde verschillende oplossing. Bijvoorbeeld het ERP iONE meubelsoftware. Deze software is geschikt voor zowel groothandel als retail bedrijven in de meubelbranche zoals de babybranche, tuinmeubelen, slapen, woningtextiel, raamdecoratie en verlichting. Net als de oplossing van Bumbal kan deze software worden uitgevoerd in “the cloud” gecombineerd met een intuïtieve touch interface.

Webshop

Ook biedt Colijn een e-commerce oplossing waarbij de afnemer over uitgebreide functies beschikt. Deze zijn normaliter alleen voor grote webshops beschikbaar gezien de enorme kosten. Deze software zorgt ervoor dat ook de kleinere retailer professioneel aan de slag kan. In de huisstijl van de ondernemer en met de nieuwste updates kan de ondernemer makkelijk en snel aan de slag. Ook dit sluit aan bij de visie van Bumbal: oplossingen die normaal alleen voor grotere partijen bereikbaar zijn nu ook beschikbaar maken voor MKB en retail.

Deze samenwerking levert dus al met al veel voordeel voor de ondernemers in de meubelbranche. Lees hier meer over de oplossing die Bumbal biedt voor meubeltransport.

VRAAG GRATIS EEN BUMBAL DEMO AAN

VOLG ONS OP SOCIAL