ZORG PLANNER SOFTWARE

PROFESSIONELE, EENVOUDIGE EN BETAALBARE SOFTWARE OM AFSPRAKEN TE PLANNEN EN KLANTEN TE INFORMEREN.

ZORG AAN HUIS PLANNEN

We blijven steeds langer thuis wonen en daarmee vragen steeds meer mensen structurele zorg aan huis. Dat varieert van het leveren van hulpmiddelen tot het aan huis toedienen van medicijnen.

Afspraken maken tijdrovend?

Het plannen van afspraken met mensen die thuis zorg nodig hebben is vaak een tijdrovende klus. Bellen voor een afspraak, het bevestigen ervan en in veel gevallen de afspraak nog eens verzetten zorgen ervoor dat het een dagtaak is. Dat kan anders. Met Bumbal software kiest de patiënt zelf het moment dat het beste past in de agenda. Automatisch nodigt de software de klant uit om deze vraag te beantwoorden en zorgt ook voor een afspraakbevestiging.

Bumbal is een gebruiksvriendelijke software voor het geautomatiseerd maken van afspraken, (automatisch) plannen van de ritten en de routes en inclusief track & trace. De software is geschikt voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven en serviceorganisaties met eigen voertuigen en die op afspraak langskomen.

VRAAG GRATIS DEMO AAN

Ontdek de kracht van Bumbal software.

zorg planner software

BUMBAL ONDERDELEN

GRATIS DEMO

Laat je overtuigen van de kracht van onze software.

zorg aan huis plannen

AFSPRAKEN MAKEN

Met Bumbal software kun je op een eenvoudige manier (automatisch) afspraken maken met klanten. De software geeft op een gebruiksvriendelijke manier de mogelijkheid om klanten hun eigen afspraak in te laten plannen. Het zorgt voor tevreden klanten, omdat zij altijd hun bestelling in ontvangst kunnen nemen. Bumbal zorgt voor een efficiënte planning, zonder kilometerverspilling.

PLANNEN

Handmatig of automatisch plannen. Met Bumbal software plan je voertuigen, ritten en medewerkers zoals jij dat wilt. Makkelijk, snel en simpel en dat zonder kilometerverspilling.

TRACK & TRACE

De koerier software van Bumbal zorgt ervoor dat je altijd inzicht hebt in de ritten, planning en de status van de orders. De geïntegreerde Bumbal app geeft de koeriers de mogelijkheid om de ritten, bezorg- of serviceproces goed inzichtelijk te maken. Klanten krijgen hierdoor up-to-date informatie over hun aanvraag of bestelling en planners zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen onderweg.

MISSCHIEN MOETEN WE HET U EVEN LATEN ZIEN